Friday, September 15, 2017

Таро карта за 16.09.2017 г.

Днес на 16.09.2017 г. денят ще бъде подвластен на вибрацията на числото 8. Днес ще имате възможности да се разрешите сложни проблеми в личен или бизнес план. Осем е числото на еволюцията, то подтиква към преодоляване на трудностите  и е подходящ момент да проявите обществена активност. Бъдете сигурни в успеха си!
Луната навлезе в зодиакалния знак на Лъва.  Подходящ момент да обърнете внимание на своите желания и да появите чувствата си към своя партньор. Но внимавайте, защото царствената енергия на лъва може да изтегли центъра на равновесието само към вашите желания.


Таро въпроси на деня: Какво да направя, за да изразя най-добре чувствата си към своят партньор? Какво е отношението на партньора ми към мен? Какъв е съветът за подобряване на нашите отношения?
#картанамомента#
СТРАШНИЯ СЪД - ключови думи /прераждане, нова фаза, вътрешно призвание/

Харесвате ли отворени врати и нови възможности?! Е, днешната карта ви показва, че сте минали през дълъг процес на еволюция и е настъпил момента да навлезете в нов етап от развитие на вашите отношение или във вашата работа, но често това е съпроводено с вътрешен конфликт. Астрологично, картата се свързва с планетата Плутон и когато се появи във вашата подредба това е знак, че енергията във вашия живот се променя и процесът на приемане на това обстоятелство от ваша страна ще направи процеса по-плавен и конструктивен. 

No comments:

Post a Comment