Sunday, September 24, 2017

Таро карта за 25.09.2017 г.



Днешния ден е под вибрацията на числото 8. Добър ден за бизнес начинания, обещаващ добри финансови постъпления. Сега е момента да се справим с неотложните задачи и да разрешим проблеми, които сме поизоставили.

Днес луната навлезе в зодиакални знак на Стрелеца. Може да усетите нов  прилив на енергия и непреодолимо желание да се втурнете в изследване на непознатите области от живота. О, и Стрелецът е такъв пътешественик, че нищо чудно да ви се прииска в този хладен септемврийски ден да се пренесете на някой екзотичен остров. Е, работната седмица започна, чакат ни много закачки, и неукротимия плам на Стрелеца може да ни помогне. Гледайте само в устрема си да не се изтощите и изостанете по пътя, а „Острова на блажените“ вероятно ще трябва да почака до другото лято. J



Подходящи таро въпроси: В каква област от живота трябва да се насоча, за да подобря моето цялостно положение? Да предприема ли плануваното пътуване, за да внеса повече авантюра в живота си? Какво ще ми донесе курса по астрология/таро/нумерология и др., ако го запиша? Ще ми помогне ли семинара в /петък-напр./, за да постигна по-дълбока осъзнатост и да преодолея болката от раздялата с любимия?

#картанамомента#
3 Жезли –

Признавам това е една от любимите ми карти сред малките аркани в таро. Тя внася много повече стабилност и яснота, и е "мехлем за душата" след колебливите двойки. Картата показва, че сте прекарали достатъчно време в плануване, размишления, преценки… Най-накрая сте избрали какъв да бъде вашия подход в дадена ситуация  и 3 Жезли  ви подтиква към първите стъпки. Тя е карта, която ви дава съвет да не се колебаете, защото решението ви е разумно и подходящо за вас. Тя ви казва, че е време да излезете от пасивното състояние, в което сте прекарали достатъчно време и да се впуснете към „завладяване на нови светове“. На отговор  с „да“ и „не“, картата категорично отговаря с „да“. Ами разбира се?! Та тя е свързана с числото 3 – числото на съзиданието, на резултата от божествения танц на Ин и Ян енергията, на Бога и Богинята в митологиите. Кой не би искал да достигне до положението, в което решенията са ясни, пътя е очертан и остава само смело да пристъпите напред. Хубав ден, приятели!

No comments:

Post a Comment