Wednesday, September 27, 2017

Таро карта за 28.09.2017 г.

Днешния ден е под вибрацията на числото 2. Ключа към постигане на хармонията и успеха е – разбирателството. Ден на отпускане и временно затишие. Подходящ момент за сключване на споразумения или постигане на съгласие. Възможно е да почувствате леко нервно напрежение.
Луната е в зодиакалния знак Козирог. Днес ще намирате удовлетворение от постиженията на работното място. Подходящ момент да завършите отдавна започнати задачи там. Може обаче да почувствате необходимост да поемете повече отговорности пред началника си. Внимавайте дали това е добре премерено и си заслужава!

#картанамомента#


4 Пентакли-
Днешната таро карта е 4 пентакли. Може да се почувствате притеснени за своята финансова сигурност. Често тя е и знак, че вероятно сте били твърде разточителни в последно време и сега нуждата да организирате финансите си, спешно се е появила. На тази карта е изобразен човек, който здраво се е вкопчил в своя пентакъл и седи върху друга купчинка. Много силен символизъм, който  трябва да ви покаже, че вие може би сте по-богати отколкото смятате,  а е възможно усещането за недостиг в момента да е само част от състоянието на ума ви.

Ако се чувствате притеснени за вашето материално благополучие, опитайте се да преместите фокуса на вашите намерения от „бедността“ към „изобилието“. Насочете вниманието си към това, което вече притежавате, а ако положението не е твърде зле, може да си купите нещо дребно, но луксозно – например луксозен сапун или соли за вана, това без съмнение ще ви накара да се почувствате по-добре. А и не забравяйте, че Колелото на Фортуна се върти и това е само период. Усмихнат ден!

No comments:

Post a Comment