Friday, September 29, 2017

Таро карта за 30.09.2017 г.

Днешния ден е под вибрациите на числото 4. Денят благоприятства материалната активност, като обещава развитие и разрешаване на проблемите в определени граници. Енергията на числото 4 поставя рамката на развитието и полага стабилна основа, затова ако на този ден започвате нов проект, то  бъдете сигурни, че ще има резултат макар и бавен и изискващ повече усилия.

Луната е в зодиакалния знак на Водолей. Ден на оригиналните идеи и нестандартните решения. Подходящ момент да се справите с проблеми, за които до сега не сте намирали подходящо решение. Нетрадиционните идеи  и прозренията днес ще Ви помогнат да намерите най-правилното решение.
#дневнакарта#


Императрицата –

Императрицата е щедра и обсипваща с блага. Градината й е буйна и в нея расте богата растителност J . Подобно на Кралицата на пентаклите, тя е архитипът на майка на Земя. Тази карта показва важността на връзката ни с природата и способността й да окаже  лекуващо и облагородяващо въздействие върху всеки човек, който е изградил здрава връзка с нея. Често се изобразява бременна, като това може да показва буквално бременност, но по често показва, че човек е осенен от творческа идея, зародил се е нов проект или план. Това е много положителна карта "на момента" :) , която показва, че нещата вървят добре, ще имате успех и ще получите щедра отплата за това, което сте „отгледали“ с грижа и любов. Картата също може да означава, че е настъпил добър момент да „разцъфти“ вашия любовен живот. Не забравяйте, че астрологично тя е свързана с планетата Венера, покровителка на любовта, която обещава щедро романтични моменти и много положителни емоции в тази сфера! Успешен ден, приятели!

No comments:

Post a Comment