Saturday, October 7, 2017

Таро карта за 07.10.2017 г.

Здравейте! Днешния ден е под влиянието на числото 9. Подходящ ден за ориентация към нови възможности и идеи, както и приключване на започнати проекти.

Луната според тропическия зодиак е в знака на телеца. Според фиксирания, който използва ведическата астрология, Луната е на 10 градуса в Овен /Меша/ в накшатра Ашвини, която е с божествена природа и е благоприятна. Подходящите дейности през днешния ден са тези свързани с образованието, практики за изцеление, подмладяване, различни упражнения. Днес е и подходящ момент да се погрижите за себе си, да се поглезите, като посетите салон за разкрасителни процедури. Подходящ ден за пътуване и покупка/продажба на имоти.

Подходящи таро въпроси- Как по ефективно да изуча – астрология/таро/ други подходящи за вас дейности? Ще има ли успех започнатото от мен начинание? Какво ще ми донесе предстоящото ми пътуване? и др. J

#картанамомента#


8 Пентакли-
Животът е това, което правиш и според 8-ца пентакли, ти си способен да го превърнеш в „произведение на изкуството“!
Астрологически картата се е свързана със Слънце в Дева. Енергията на тази карта предполага поставяне на ясни цели в живота, внимателно изследване на всички детайли, свързани с тях и съставяне на план за тяхното осъществяване.  
Картата показва, че днес ще влезете в ритъма на рутинните си задължения, ще запретнете здраво ръкави и ще си свършите работата. Дали това ще са домашни задължения, бизнес начинания, обучение е без значение. 8 Пентакли ще сложи в ред всички сфери на живота, защото подтиква човек към осъществяване. Не очаквайте обаче бързина, а по-скоро старание. И наистина ще бъдете доволни от резултата! Вашите усилия, заслужават нужното уважение и не допускайте и сянка на съмнение, че сте се справили добре. В края на деня може да си кажете и едно „Браво!“


No comments:

Post a Comment