Saturday, October 7, 2017

Подредба "Вашите пари"


Въпросът за бъдещата финансова сигурност е един от най-притеснителните в днешно време. Често ни обземат тревоги, усещане за несигурност по отношение на материалната обезпеченост и дали резултатът от нашите усилия и труд ще бъде възнаграден подобаващо. Въпроси, които напълно се припокриват със сегашното разположение на Луната в Телец днес или съответно утре, ако също като мен сте почитатели на фиксирания зодиак. :) Затова ви предлагам една таро подредба, която ще изясни някой въпроси за бъдещето на вашите авоари.



1 карта: показва финансовото състояние в миналото или какви дългове имате от миналото и как те се отразяват на текущото състояние на нещата.
2 карта: текущото финансово състояние.
3 карта: показва какво ви безпокои сега и как виждате бизнеса си днес.
4 карта: възможни бъдещи влияния въз основа на настоящата ситуация
5 карта: това, което трябва да направите, за да промените сегашното си финансово състояние, ако същото е проблемно. Също така, ако тази карта е негативна, това ви показва и вашите вътрешни проблеми по отношение на  управлението на финансовите въпроси.
6 карта: какви действия трябва да се предприемете. С кои институции е свързана промяната на финансовото ви състояние. Показва външни прояви и промени. Физически действия, насочени към сътрудничество с други хора, за да постигнете своите материални цели.
7 карта: потенциалното финансово състояние. Тази карта се разглежда като карта на бъдещите събития.

No comments:

Post a Comment