Saturday, October 28, 2017

Подредба „Жизнен цикъл“

Подредбата „Жизнен цикъл“ може да бъде полезна за използване, когато се намирате в състояние на  объркване, когато е трудно да видите живота си по-мащабно и не си давате сметка до къде сте стигнали в определена сфера за житейския ви път. Тази подредба ви позволява да виждате по-дълбокия смисъл на положението си, висшата цел на предизвикателствата и ще ви помогне да се ориентирате на къде вървят нещата при вас.  Тя е много подходяща и когато искате да прецените хода на определено действие. Дали той е полезен за вас и доколко.


Разбъркайте картите по обичайния за вас начин и ги подредете по посочената по-долу схема.

Позиции:
1. Настоящ цикъл: Тази карта показва по-голямата картина на това, което се случва в живота ви. 
2. Фаза на цикъла: Тази карта показва вашето настоящо място в по-големия цикъл.
3. Желание на сърцето: Тази карта показва най-дълбоките нужди на вътрешния ви Аз в този момент. Трябва да обърнете внимание на тези нужди, тъй като едва ли ще може да продължите така през цикъла, докато не го направите.
4. Урок, който трябва да се научи: Тази карта показва каква е поуката, която може и следва да извлечете от своето положение в настоящия жизнен цикъл, в който се намирате.
5. Придобита свобода: Тази карта показва свободата, която ще получите, когато се вслушате в желанието на сърцето си и разберете текущия урок.
6. Ново начало: Тази карта показва резултата от успешното завършване на текущия цикъл.

Източник: Mythic oracle of the ancient greek pantheon/любителски превод/

No comments:

Post a Comment