Sunday, October 29, 2017

Таро подредба "Любяща подкрепа"

След като тези дни доста поработих с таро и писах в блога, тази вечер реших просто да се отдам на блаженно спокойствие, но ето съвсем синхронично отворих фейсбука си и попаднах в една чуждестранна група на интересна и вдъхновяваща таро подредба. Направи ми впечатление, че тя няма гадателски харакер, а е много подкрепяща и внася усещането за единение и получаване на помощ чрез знаци от вселената в моменти, в които човек се чувства изгубен. 
Чувствали ли сте се по този начин? Сякаш никой не ви разбира, а самите вие се усещате разбит на хиляди парченца, разкъсан между ежедневните задължения и вашите желани. Ако е така, то тази подредба е точно за вас и смятам, че много ще ви помогне, защото ще получите подкрепящи и насърчаващи знаци от вашите водачи или ако този израз ви дразни - просто от вашето неосъзнато и чрез него от вселенската мъдрост. 


Размесете добре картите, разцепете и ги подредете по посочената по-долу схема. 
 

Позиции:
1. Корени - В какво се корени основния ви проблем. Защо се чувствате загубил връзка с божествената енергия? 
2. Подкрепа от вашите "водачи" - това може да бъдат вашите духовни водачи или ангели, в зависимст от религиозно-философските ви убеждени. Това е послание от силата, която е до вас и от която най-често получавате покрепа чрез различни знаци и послания.
3. Подкрепа от божествената енергия- (в таро подредбата в оригиналния и вид, енергията бе дефинирана на "мъжка" и "женска", но аз лично считам, че тя не би следвало да има полова принадлежност, затова обединих двете енергии в една точка) - тази карта показва по какъв начин получавате или усещате тази подкрепа.
4. Подкрепа от Висшето ви Аз - според моите лични убеждения душата на човек е фрактал на Висшето Аз, който от своя страна е фрактал на самия Творец(внасям това уточнение не, за да натрапвам собствените си убеждения, а просто, за да изясня защо отделям Висшият Аз и неговите послания в отделна точка)- Посланията на Висшия Аз са от изключително значение, защото те са най-близо до Духа. Същото така Висшия Аз най-добре може да посочи от какво вие имате нужда, защото една от причините вие да сте тук и сега в тази физическа равнина е именно той.
5. Какви действия е добре да предпиемете, за да се почувствате по-добре.
6. Крайният извод /резултатът от състоянието през което сте преминали. 

Източник:  New age hipster

Забележка: Тъй като подредбата е предназначена, за да ви даде подкрепа в трудни моменти и насърчение, не препоръчвам да се използват обърнати карти. При тълкуването на картите, използвайте тяхното предимно положително значение. 






No comments:

Post a Comment