Monday, September 18, 2017

Карта за 18.09.2017 г.

Денят днес ще е под вибрациите на числото 1. Ден, подходящ да започнете ново начинание, за развитие на вече започнатото, за утвърждаване и напредък.
Луната все още е в зодиакалния знак на Лъва и днес в 7.53 ч. ще премина в зодиакалния знак на Девата. Подходящ ден да напреднете в работата си. Ще почувствате необходимост, а и способност да развиете започнат проект. Днес е ден за практичните и рационални решения.
Подходящи таро въпроси: На кой проект да заложа? Кое бизнес партньорство би било най-подходящо? Кои условия са най-добри за напредъка в кариерата ми?
#картанамомента#



 Умереност ключови думи - хармония, баланс, синтез, умереност, алхимия, ангелска комуникация, свързване с вашите водачи, сливане, търсене на божествена намеса.
Това е ден, в който ще почувствате непреодолимо желание и необходимост да намерите баланса и го приложите във всички области от вашия живот. Вероятно в продължителен период от време сте чувствали определено напрежения в някой сфери и липса на хармония, затова е нормално да се стремите към нея. През този ден може да бъдете провокирани от външни фактори и обстоятелства да реагирате импулсивно и невъздържано, като умереността предупреждава да се отпуснете и успокоите напрежението. Това е карта на смесването на два напълно противоположни елемента и когато се появи за нас на дневен ред е подобряване на отношенията си с другите, намирането на общото, полагане на усилия да ги разберем.

Картата се свързва със зодиакалния знак на Стрелеца, затова тя носи и много силно духовно послание за постигането на равновесието, което сърцето и душата ви наистина търси. Можете да почувствате по-тясна връзка с божественото, да се засили вашата интуиция и да получите по- ясни послания от висшите източници.

No comments:

Post a Comment