Wednesday, September 20, 2017

Подредба за новолуние


Здравейте! Днес настъпи новолунието в знака на Дева. Момента е подходящ  да ревизираме своето положение, да преценим кое е най-важно и съществено в живота ни, както и да направим план за неговото реализиране. Разбира се „Новата луна“ бележи началото на нов природен и космически цикъл, който е сравнително кратък, затова е добре, когато нашите желания и цели са изпълними в по-кратки срокове. Подходящите темите са тези свързани със знака, в който се намира „Новата луна“ – Дева, затова бихме намерили добро решение за всичко свързано с цялостната грижа за тялото, за здравето, за започване на различни холистични практики, за лечение или диети, както и въпроси,  свързани с работата – проекти, бъдещи планове, напредък в кариерата.

За подредбата, която ви предлагам се използва по една карта на позиция, но ако желаете да направите по-задълбочено тълкуване, може да използвате и по две.


1.Какво е вашето положение към настоящия момент/свързано с избраната тема/? – Как  стоите в момента вие, тук и сега, както и енергията, която ви заобикаля.

2. От кое е необходимо да се освободите, защото нямате вече нужда от него?

3. Какво трябва да получите – от друг човек/ от Вселената/от провидението?

4. Какво сте научили през последния лунен цикъл?

5. Какво трябва да дадете? Разбира се, трябва да предложите нещо на света, за да ви се върне умножено J

6. Вашите надежди и мечти.

7. Вашите таланти и умения. Дарбите, които притежавате са вашия ресурс за постигане на целта.

No comments:

Post a Comment