Wednesday, September 20, 2017

Карта таро за 21.09.2017 г.


Днешния ден е под вибрацията на числото 4. Ден, който е подходящ да ревизирате приоритетите си и да се справите с някой изостанали на заден план задачи. Може да ви изглежда малко скучно, да се занимавате с рутинни въпроси, но това ще внесе повече ред и стабилност в живата ви.

Днес Луната навлезе в зодиакалния знак на Везните. Може да се почувствате по-отстъпчиви, да изпитате непреодолимо желание да хармонизирате отношенията си с околните, да се поглезите, като закупите нещо красиво, което да радва окото ви и да топли душата. Луната във Везни обаче внася повече чуждо влияние, затова е добре да се опитате да се вслушвате повече в собствения си вътрешен компас и да не приемате мнението на другите, като критика към вас. Днес е добър момент за срещи в различни клубове по интереси и започване на ново хоби.


#картанамомента#

8 Чаши –  Има дни в които ни се иска просто да се махнем от света. Да обърнем гръб и да продължим сами. Тава „сами“, разбира се рядко означава да си купим самолетен билет за безлюден остров, а по-скоро необходимост просто да прекараме малко време на тишина сред природата, да слушаме любима музика, да си останем вкъщи, за да почетем интересна книга. 8 чаши обикновено се появява след моменти на силно напрежение и стрес, когато човек е изчерпан психически и физически,  и тонусът му е понижен, а в ума му се прокрадват мисли, че това което върши може би не си струва, че връзката се е изчерпала или приятелите не го разбират.

Осмица чаши показва необходимостта да се гмурнете по-дълбоко под повърхността на нещата, защото „плитките води“ нищо не могат да ви дадат.

Може да се почувствате изкушени да напуснете работа, да зарежете започнат проект или просто да скъсате с  половинката си. Но преди да сторите нещо подобно, първо си задайте въпроса: „Новото, което толкова силно желая в този момент, дали един ден няма да се превърне  пак в стара овехтяла вещ, която не е нужна?! И дали не е по-добре да поправя счупеното, вместо просто с лека ръка да го изхвърля?“ И най-вече : „Дали наистина искам промяната или просто това е моментна хрумка?!“

Всъщност факта, че понякога се чувствате по този начин, просто показва, че се развивате и израствате духовно, затова не се страхувайте да търсите дълбокия смисъл - просто помнете, че наистина трябва да се „гмурнете“ на дълбоко и да изследвате нещата, вместо просто да обърнете гръб и да си тръгнете.

Don't be afraid to search for the deeper meaning of things – just remember to dive deep, rather than swim away just to avoid things.

No comments:

Post a Comment