Friday, September 22, 2017

Таро карта за 23.09.2017 г.

Днес деня е под вибрацията на числото 6. Ден подходящ за творчество, ако имате хоби може да му се отдадени и насладите. Спокоен ден, който може да прекарате със семейството и приятелите си или някъде сами, за да се потопите в момента на релаксиращо спокойствие и тишина.
Луната днес е в зодиакалния знак на Скорпион. Трети лунен ден при нарастваща луна.  Ако се увличате по мистицизма, времето е подходящо за нова практика или усвояване на нови знания. Може да почувствате непреодолимо желание да разкриете някоя тайна, да се поровите в миналото или да се отдадете на някоя позабравена страст.
#картанамомента#
7 Мечове –


Имали ли сте дни, в които се събуждате с усещането, че нещо ви липсва?! Не знаете какво, но мисълта ви е завладяна от идеята, че животът не е много справедлив с вас и ви отнема повече, отколкото ви дава. Седемте мечове е карта която представя този негативен начин на мислене, предизвикващ усещане за негодувание и безсилие вътре във вас. Това всъщност е едни ментален модел, който ви пречат да изпълните всичко, което желаете. Също така е възможно датите, които създават пречки по пътя ви към постигане на целта, да са били преди седем дни и дори седем месеца. Възможността да преодолеете тази нагласа и начин на мислене е във вас и мечовете ви показват как. Картата 7 мечове ви подтиква да опитате да преодолеете тези негативни модели, като разкриете „сенчестите“ си страни и ги приемете. Когато го направите ще си кажете – „Ехе, че това е само в главата ми!“. Усилието си заслужава, то ще отвори пътека пред вас, което ще ви помогне да превърнете вашите  идеи, мисли и планове в действия.  

От обективна страна картата може да покаже, че някой от обкръжението ви не е много искрен с вас, че предпочита да затаи истината и да не ви я разкрие. Не позволявайте обаче това да помрачи деня ви, моят съвет е просто философски да приемете, че не може всички да ви обичат и харесват. Вие сте уникално човешко същество с неповторими качества и ако те пречкат на другите, това е техен проблем, не е ваш. Усмихнете се и прекарайте един чудесен уикенд с любимите си хора! Усмихнат ден!

No comments:

Post a Comment