Monday, September 18, 2017

Карта за 19.09.2017 г.

Днешния ден е свързан с вибрациите на числото 2. Ден за баланс, претегляне на решенията, хармонизиране на отношенията. На преден план ще е личния живот, сърдечните пориви и желания.
Луната все още е в зодиакалния знак на Девата.
#картанамомента#
10 жезли
Посланието на 10 жезли за днес е да спрете да се идентифицирате толкова с вашата работа и отговорности. Те не ви помагат да разкриете истинската си природа, тe са и пречка за освобождаване от напрежението и изясняване на вашите истински цели и стремежи в пълнота.


Чувствате се стресирани и претоварени, може да се страхувайте, че отпадането на няколко отговорности ще ви направи по-малко успешен човек? Или, че няма да бъдете толкова важни, ако много хора не разчитат на вас?
Ако е така, може да ви липсва почивка и успокояване на ума. Някой релаксиращи практики биха ви помогнали да се отпуснете, да се почувствате по-добре, да ревизирате своите приоритети.  В случая подходящи положителни утвърждавания, също биха ви помогнала, като например: „Независимо от цялото натоварване и стрес, аз се обичам, защото съм човек с уникални качества, които мога да проявя във всеки един момент, но точно сега не е необходимо да се ангажирам толкова.“ Всичко това би ви помогнало да освободите част от стреса, а с това и усещането за претоварване.

Посланието на картата е, че радостта и задоволството в живота не идва от многото действия и стремежи за реализация, а от това да оцените нещата които вече имате в момента.  Вълшебен ден! J

No comments:

Post a Comment