Friday, September 15, 2017

Карта за 15.09.2017 г.


Честит първи учебен ден! Бързам да поздравя всички родители и деца, които днес с трепет са пристъпили през прага на училищния двор.
Днешната вибрация на деня е свързана с числото 7. Този ден е подходящ за медитиране и себепознание. Денят е подходящ за развитие на творчески проект и може да се чувствате вдъхновени да споделите вашите креативни идеи. Денят е много психичен и може да се възползвате от тези вибрации за засилване на интуитивните ви способности.
Луната все още е в зодиакалния знак на Рака.
#картанамомента#
9 "Дъга" от Ошо дзен таро /9 Пентакли/
Когато плодът е узрял, той сам пада от дървото. Не е необходимо да полагате усилия, защото точния момент е настъпил. Когато тази карта се появи, като дневна тя показва, че сте готови да споделите своето вътрешно богатство, своя "плод". Всичко, което трябва да направите, е да се отпуснете точно там, където сте, и да се чувствате подготвен. Това споделяне на себе си, на своите възможности и емоции, този израз на вашето творчество, може да дойде по много различни начини - във вашата работа, вашите взаимоотношения, вашите ежедневни житейски преживявания. Не е необходима специална подготовка или усилия от ваша страна, защото е настъпило точното време и място да проявите способностите си.

No comments:

Post a Comment