Sunday, October 22, 2017

Карта на момента за 23.10.2017 г.

Днешният ден е под вибрацията на числото 7 и е подходящ за интелектуална работа, творческо търсене и разрешаване по иновативен начин на определен проблем.

Според тропическия зодиак луната е в знака на Стрелеца. Реалното й разположение е в съзвездието Скорпион и днес тя ще премине от накшатрата Анурадха в Джйештха, която има демонична природа. Подходящи занимания са разрешаване на административни проблеми, съдебни спорове, дейности, свързани с грижа и защита. Не се препоръчват пътувания на дълги разстояния. Денят не е подходящ и за сключване на брак.

Подходящи таро- въпроси: По какъв начин да задълбоча изследванията си в областта на астрологията/таро/друга езотерични или природна наука? Как да постигна по-дълбоко разбиране за въпросите, които ме вълнуват? По какъв начин да разпаля страстта в партньора си с още по-голяма сила?
#картанамомента#


Рицар на мечовете /Зодиакален знак – близнаци; Ключова дума – комуникация/

Днес ще се чувствате информирани, социално ориентирани и особено напористи във всяка една дейност, с която се захванете. Рицарят на мечовете може да се прояви, като непреодолимо желание да обмените опит, да разговаряте за личните или служебни проблеми с вашите близки. Дълго отлаганите срещи могат да се осъществят през днешния ден, защото момента ще е особена благоприятен за сключване на сделки или започване на нов проект. Умът ви днес ще е остър като „бръснач“, което ще ви помогне да разрешите неотложните си задачи, но внимавайте да не влезете в излишни спорове и конфликтни ситуации, породени от липсата на словесна яснота и разбиране в отсрещната страна. Словото е сила, но да не забравяме, че не всеки възприема смисловото значение, което вие влагате в него. В края на този натоварен интелектуално ден ,ще бъде повече от чудесно да се отпуснете от напрежението и стреса. За целта освен да създадете приятна атмосфера с ароматна напитка и изкушаващ специалитет, препоръчвам да опитате аромотерапия с подходящ  дървесен аромат – например лимонова трева, това ще внесе успокоение на ума и ще ви накара да се почувствате чудесно. Хубав ден, приятели и успешна нова седмица!

No comments:

Post a Comment