Thursday, October 26, 2017

Таро карта за 27.10.2017 г.

Здравейте! Днешният ден е под вибрацията на числото 2. Подходящ ден за търговия и сключване на сделки, за срещи и преговори.
Луната според тропическия зодиак е в знака на Козирога. Това й разположение съвпада днес с реалното и положение, тъй като в момента се намира в първия градус на съзвездието Козирог в накшатрата Уттарашадха. Уттарашадха е една от най-добрите накшатри за започване на всякакъв вид дейност. Денят е много подходящ, за да планирате делата си, да изготвите първоначални планове за различни действия, да предприемете първи стъпки в определена област.  Нещата ще ви се подредят в бъдеще. Подходящи действия са също тези, които изискват голяма проницателност за правилна преценка. Полагане на основи или закупуване на  ново жилище. Всички духовни, религиозни дейности и ритуали.


Подходящи таро въпроси: Какви действия да предприема, за да напредна в кариерата си? Новото бизнес начинание, което съм започнал ще ми донесе ли успех? Ще ме повишат ли скоро време?
#картанамомента#
Асо жезли /ключова дума: първична творческа енергия/
Асо жезли е картата на първоначалния творчески импулс и вдъхновение. Днес е идеално време да започнете ново занимание, да усвоите нови умения или получите нови знания. Може да прочетете книгата, която ви е привлякла на пръв поглед, но не сте намирали досега време за нея или да се регистрирате в нов курс, който ви е интересувал от дълго време. Разчупете рутината, като направите нещо ново, свежо и интересно.
Асо жезли е карта, която показва, че може да достигнете до истинското познание и мъдрост, само когато правите това, което обичате.  Защото чувството на радостно вълнение и вдъхновение е двигател за вашия успех.

Асо жезли ви казва, че сте на прага на ново начало и ще достигнете до  собствената си мъдрост, за да погледнете нещата в живота си с друг поглед. Тази удивителна карта ви напомня да уловите мига на вдъхновението и да го претворите в живота си с любов! Успешен ден, приятели! 

No comments:

Post a Comment