Saturday, October 28, 2017

Таро подредба "Минал живот"

Навярно няма човек на планетата който на определен етап от своя живот да не си е задавал въпросът – „Какво става с човек след смъртта?“  Дали съзнанието се съхранява по някакъв начин и продължава съществуването си след приключване на земния път или просто човек е биологична „машина“, която престава да съществува след като тялото се износи?!
За себе си мога да кажа с абсолютна убеденост, че винаги съм вярвала, че определена част от нас оцелява след смъртта на физическото тяло. Копнежът да науча в какво се корени това мое интуитивно усещане ме подтикна към редица експерименти и усвояване на познания от най-различни източници. Минах през своите опити с регресията, опознаване на различни източни школи, търсене на доказателства в съвременната психология, квантова физика и епигенетика. В резултат на всичко това, затвърдих убедеността си, че съзнанието на човек продължава да съществува под друга форма след края на физическото тяло. Без  да налагам моите философско-религиозни убеждения, за тези от вас, които също смятат, че смъртта не е края и съществото ни много пъти е „обличало“ ново физическо тяло, за да почерпи опит в тази физическа равнина, предлагам една таро подредба, която да ви помогне по интуитивен начин да си припомните някой минал живот. Отново ви съветвам това да е само един от инструментите, които да използвате за тази целта заедно например с регресия или вид медитативна практика.


Размесете добре картите по обичайния за вас начин и ги подредете по схемата посочена по-долу:

1. Начало на живота: вашето детство от този минал живот, ранните години, как сте се развивали и какво сте преживели.
2. Тинейджърски живот: какво сте преживели през тийнейджърските години.
3. Ранни години като възрастен: как сте се проявили като възрастен през най-ранните си години.
4. Средна възраст: Какъв беше животът ви? Тази карта ще ви загатне за  вашия растеж в кариерата и семейството. Постиженията до които сте достигнали.  
5. Късен живот: Какви бяха последните години от живота ви? Картата ще ви покаже и вероятната причина за вашия край през този живот.
6. Как хората ви възприемаха през този живот: Какъв беше вашия имидж?
7. Вашата истинска същност: Какви бяха истинските стремежи на душата ви?
8. Вашата цел: Каква беше целта ви през този живот? Изпълнихте ли я?
9. Кармични отношения: Има ли душа от миналия живот, която да присъства в настоящия? Каква е тя за вас? Любовник? Приятел? Член на семейството?
10. Какво е отношението на този минал живот спрямо настоящия? Дали опит от този минал живот ви кара да се държите по определен начин сега? Дали той е повлиял на настоящите ви разбирания?


За по-задълбочено изследване на живота, може ако желаете да използвате и тази нежна регресия на Неве: https://www.youtube.com/watch?v=Lukk13H20UI

No comments:

Post a Comment