Thursday, November 2, 2017

Карта таро за 03.11.2017 г.

Днешния ден е под общата вибрация на числото 6. Енергията на това число е тук, за да ни даде възможност за личен избор, за да положим усилия и постигнем хармония, спокойствие и разбирателство.

Според тропическия зодиак, Луната е в последните градуси на знака на Овен и ще навлезе в Телец. Реалното й разположение в момента също е в съзвездието Овен в третия градус и накшатрата Ашвини, която е с божествена природа. Подходящи дейности днес ще са всички видове инициативи и иновации. На първо място това се отнася до изучаването на определена дисциплина, изцелението, подмладяването, практикуването на определен спорт или други практики за поддържане на тялото и духа.  Подходящ ден за разкрасителни процедури и за дейности, които изискват бързина на мисълта. Покупко-продажби и пътуване. Засаждане на семена. Изучаването на астрологията, окултните и духовните науки. Правни действия.

Подходящи таро –въпроси: Какъв ще е резултатът от предприетите от мен действия? Ще има ли скорошна промяна в областта на семейството, работата, личния живот? Ще ми донесе ли успех новото бизнес начинание/личен проект?
#картанамомента#


Тройка мечове /Ключова дума – Пречистване; астрологично значение – Сатурн в знака Везни/
Тройка мечове е карта, която е тук, за да ви напомни, че освобождаването от болката, разочарованието и негодуванието, трябва да остане в миналото, за да дадете път в настоящето на позитивната нагласа и положителната енергия в живота ви.
Най-силното послание, което носи  тази карта е, че когато нещата в миналото не бъдат разрешени и недоразуменията – изчистени, тя  отново ще се прояви в настоящето, за да напомни, че е назрял момента да нараснете стаеното негодувание. Хората, който ще провокират нейната поява в живота ви вече са други, но усещанията са сходни.
Всички настоящи разочарования в сърдечен план са тук, за да подпомогнат излекуването на миналите събития и за да се ревизират настоящите отношения.
Ще получите известна яснота около връзката, тъй като тройка мечове внася необходимата доза разумност и преосмисляне и съсредоточаване върху същината на проблема.  И  не забравяйте думите на неповторимия Руми, за да ви помагат по пътя:

„Където има развалини,
там има и надежда да намериш съкровище.
Божие съкровище ли търсиш
в разбито сърце.”


Пречистете сърцето и ума си и открийте своето безценно съкровище. То може да не е злато и елмази, да не ви донесе богатство и известност, но ще ви донесе нещо много повече – познание за силата на вашата душа. Прекрасен ден, приятели! 

No comments:

Post a Comment