Thursday, March 15, 2018

Новолуние в Риби и таро подредба като холистична практика


Здравейте, приятели! Днес съм решила да ви подготвя една новолунна подредба, тъй като ни предстои важно космическо събитие. Последното новолуние за тази астрологична година, преди навлизането на Слънцето в Овен и започване на новата година.
 На 17.03.2018 г. в 15,12 часа ще настъпи новолуние в Риби. Луната ще се намира в последните градуса на знака в съвпад със Слънцето и Хирон. Потопена в дълбоките води на Риби, енергизирана от лъчите на слънцето и получила безапелационната подкрепа на ранения лечител, Луната за последен път за годината ще ни даде шанс да ревизираме емоционалния си живот и да набележим новите си цели за следващия лунен период, а и за новата слънчева година.


Моментът е подходящ за почивка, за медитация и преценка на изминалата година. От какво е необходимо да се освободите, кои са моделите, които пречат на вашето израстване и какви са вашите бъдещи цели, полезни ли са за вас и как да ги постигнете. Това е време за мечти, за духовни послания и ясновиждане. Повярвайте във вашия вътрешен компас и посланията които получавате, те ще ви водят в правилната за вас посока. Тази лунация  също така ви дава възможност да се изправите пред проблемите си и да излекувате някой от дълбоките емоционални травми. Раненият лечител Хирон в съвпад с Луната ще ви помогне в този процес. Бъдете отворени и приемащи божествената любов в себе си. Хирон е архетип на лечителя, който в името на чуждото благо е пожертвал себе си, но по този начин се е спасил от болката. Освободете се от негодуванието, възмущението, гнева, като простите на хората, които са ги предизвикали. Така ще помогнете и на себе си, ще станете по-приемащ, разбиращ и спокоен човек. Ако все пак се чувствате несправедливо засегнати, то помнете че има божествени закони, които въздават справедливост, не вие.  Хирон ще премине в знака Овен на 17.04.2018 г. и това е последната подходяща лунация за ревизиране на наранените чувства с негова помощ.  
За да подкрепя процесите, които ви изложих в това кратко експозе, съм ви подготвила една авторска новолунна подредба. Тя ще ви насочи към изясняване на процесите, които протичат във вас и около вас и какво би ви помогнало да се почувствате емоционално обновени.  За целта подгответе вашето „защитено пространство“. Може да се настроите на подходящата вибрационна честота, чрез аромотерапия, свещи и минерали. Затворете очи, съсредоточете се към целта на практиката, размесете картите, разцепете ги и подредете по посочения по-долу начин.  За практиката препоръчвам да се използва таро, съчетано с руни или оракулни карти.



1.Какво е моето настоящо положение? Докъде стигнах през изминаващия лунен цикъл?
2. От какво е необходимо да се освободя, за да продължа напред?
3. Какъв ще е дара на Луната, който ще ми помогне да продължа напред? /по желание тук се използва оракулна карта/
4. Какъв е дара на Хирон, който ще му помогне да продължа напред? /по желание тук също се използва оракулна карта/
5. В каква посока е най-добре да насоча своите усилия през следващия лунен цикъл?
6. Какво мога да постигна през този период?
7. Как постигнатото по т. 6 ще ми помогне за следващата астрологична година?
8. Съвет от Висшето ми аз. /тук по желание се използва оракулна карта/

Примерната подредба с таро и оракул може да видите тук: https://opus-occultum-taro.blogspot.bg/2018/03/blog-post_16.html#more

Краси Исарк

No comments:

Post a Comment